UnoEuro Danmark A/S

Danmarksvej 26
8660 Skanderborg
Danmark
CVR: DK-31277477

Om UnoEuro

På UnoEuro arbetar vi utifrån en tydlig målsättning att välfungerande hosting varken behöver vara dyr eller komplicerad. Alla våra lösningar är uppbyggda med fokus på att tillmötesgå hosting-behov på ett enkelt och effektivt sätt, både för företag och privatpersoner.

Revolutionerande hosting

Da vi lancerede UnoEuro tilbage i 2004, var det nær umuligt at finde en stabil hosting partner uden at blive ruineret. Det har altid været vores intention at lave om på dette, og uden at kompromittere vores kunders forventninger til et højt og kompetent kundeserviceniveau. Vi mener efterhånden at have bevist, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen, og hver dag udfordrer vi fortsat denne forældede markedsantagelse.

En solid grund

Zitcom A/SSamtlige servere er placeret i et topsikret datacenter hos Zitcom A/S i Danmark. Det er bl.a. derfor at vi kan tilbyde dig nogle af de hurtigste, sikre og mest stabile løsninger på markedet. Serverrummet bygger på en moderne og yderst effektiv opsætning af køling, brandsikring, nødstrømsanlæg, nøje udvalgt hardware og netværksopsætning. Dertil er der tilknyttet en 24-timers vagtordning og overvågning af alle services, og ikke mindst store, redundante GBit fiber-forbindelser leveret af bl.a. TDC Internet og Telia.

Tekniskt försprång

Microsoft Partner - Gold HostingUnoEuro er Microsoft Gold Hosting Certified Partner og kan derfor garantere dig yderst stabil ASP/ASP.NET hosting på Microsoft Windows servere. Vores PHP hosting sker samtidig på kraftige og optimerede Linux Servere - begge for at sikre vores kunder den absolut bedste hosting oplevelse.


Logotyper och media

De här logotyperna är gratis att använda.

Stor logotyp